Gravid och Mamma-mage

 GRAVID


Välkomna att komma till oss på behandling från gravidvecka 13 och framåt under hela graviditeten. Vi har en specialanpassad kudde på bänken så det går bra att ligga på mage under behandlingen ända fram tills förlossningen är beräknad.


Många gravida får ont i ryggen och en del av dessa får diagnosen foglossning med ordinerad vila. Men ofta visar det sig istället vara behandlingsbar ländryggssmärta. Då kan vi hjälpa dig.


Vi använder oss av muskulär behandling i form av pressur av muskelspänningar, stretching och akupunktur samt enklare hemövningar som har visat sig ge mycket bra resultat. Många upplever avsevärd skillnad redan efter en behandling.MAMMA-MAGE


Mammamage- arbetar vi med problem eller vill förebygga besvär under, innan eller efter graviditet. Det kan handla om ryggont, dålig hållning eller att du upplever svag kontakt och kontroll av dina magmuskler och/eller bäckenbotten.


Vi kan hjälpa dig med tips, råd, övningar och akupunktur som lindrar smärtan eller hänvisa dig vidare till läkare eller annan specialist.

© Copyright 2019. All Rights Reserved.