Behandlingar

BEHANDLINGAR


Naprapatbehandling

En behandling tar i regel ca 35 min. Vd första behandlingstillfället gör vi en grundlig anamnes; patientens egen sjukdomsberättelse, och undersökning. Sedan arbetar vi genom att kombinera olika behandlingsmetoder som t.ex. massage och manipulation, men även triggerpunktsbehandling, akupunktur och träningsråd i denna behandling.


50min helkroppsmassage

En skön avslappnande klassisk massagebehandling för dig som bara vill ha en stunds lugn avkoppling där vi masserar igenom hela kroppen. 


30min halvkroppsmassage

En skön avslappnande klassisk halvkroppsmassage.


Idrottsmassage 30min

En lite tuffare, mer djupgående massage som fokuserar på ett problemområde. 


Käkledsbehandling

En behandling som fokuserar på spänningar och problem kring käkpartiet. I denna behandling använder vi oss individuell anpassade behandlingsmetoder som kan innehålla massage, pressur, mobilisering, manipulation, streching, akupunktur, träningsråd, 


Gravidmassage

För dig som vill njuta av massage även under graviditeten. Under denna behandling går det även bra att ligga på mage om du vill på vår speciella formbara avlastande kudde. Många gravida älskar denna behandling då det ges en härlig stund att få koppla av och ligga skönt på mage under behandlingen.   


© Copyright 2019. All Rights Reserved.